Jumat, 01 Januari 2021

SWAN_FINANCE

ŠTO JE SVE O SWAN_FINANCE!

U posljednje vrijeme, osnažen globalizacijom, mehaničkim napretkom i jačanjem svjetskog rivalstva, razvija se obrazac prema sve većem institucionalnom i geološkom grupiranju monetarnih okvira i tržišta. Istodobno, sve je veća znanstvena i strateška premija u pitanjima financiranja koja su promatrala nova i mala poduzeća, za koja se općenito smatra da imaju loše posljedice nedostatka financiranja. Ovi dvostruki pomaci daju nadahnuće ovom radu, koji pokušava baciti neko hipotetičko i promatračko svjetlo na to utječe li prostorno povezivanje okvira povezanog s novcem na napredovanje financiranja malim tvrtkama širom okruga.

 

Decentralizirane financije (DeFi) pokazale su se značajnim udjelom u kriptografskom novcu, posebno počevši kasno. S pothvatima poput UniSwap-a, Compound-a i MakerDao-a, decentralizirani novac se postavio kao više od ICO katastrofe na površini iz 2017. godine, čiji su centar bili simbolični poslovi i crowdfunding, za razliku od certificiranog, nesebičnog razvoja.


DeFi se jako trudi, to ne možemo odbiti. Konvencije o zajmu, trgovačke sposobnosti, samoupravne razmjene, sve kroz izvršavanje pronicavog sporazuma bez dozvole. Pothvati DeFi-a za 2020. godinu učinili su posebno nevjerojatan posao na širenju područja pozajmljivanja i dobivanja i uključuju shvaćene značajne prepreke unutar trenutne kripto atmosfere, slično centralizaciji kripto trgovine.


Izdanje DeFi
To nikako nije, provjeravamo probleme s kojima se DeFi trenutno suočava. Priložite rastuće naknade za plin, nezaštićene oštre sporazume (jedan slomljeni bit koda može dovesti do ukupnog gubitka imovine), nestabilnu organizaciju, odsutnost zaštite resursa i ne baš dobar UX, trebat će vam neke velike sklonosti za kritičko razmišljanje riješiti ta pitanja. Očito je puno zadataka sposobno. Na primjer, doprinos problemu s DeFi-om iznenađujuće je nedostatak decentralizacije.


To se uglavnom temelji na činjenici da novi zadaci, slični DEX-u, na primjer, nisu spremni za rješavanje ogromne baze klijenata bez vjerojatno nekih eksperimenta. Bez rješavanja bugova i propadanja, tona gotovine mogla bi se izgubiti ili čak usitniti u prah. Reformistička decentralizacija polu-je nova metodologija, gdje se administracija nudi klijentima na duge staze, u isto vrijeme kad stvari mogu brzo krenuti prema jugu bez najboljeg mogućeg smjera.


Staking je pristup stjecanju interesa s vašom kripto krizom odobrenjem razmjena u javnom blockchainu i to nije novo. Različiti njegovi ciklusi postoje od kripto-početaka. Razmislite o rudarstvu, međutim bez sve opreme, visokih računa za energiju, korak po korak padajućih nagrada i očito uvijek prisutne opasnosti od napada od 51%. ulog na kripto sličan je odlaganju gotovine u banci. U svakom slučaju, očite su negativne strane uobičajenog uplaćivanja sredstava od strane banke, a to je da ste dobili centralizaciju.


osiguranje 
Labudovo Vaše su kriptovalute i stabilan novac na sigurnom kod nas. Dizajnirali smo arhitekturu platforme kako bismo pružili što više zaštitnih mjera. Većinu kriptovaluta držimo u hladnim novčanicima dok nisu potrebne za transfere ili isplate.

Štitimo vaše novčanike i vaše kriptovalute na više načina da provjerimo vaš identitet od prijave do isplate. Naša platforma je sigurna koliko i mrežni računi koje koristite za svoje banke.


Swan ekosustav
Počinjemo s SwanFinanceom. Ali to je tek početak Swan ekosustava koji će uključivati: SwanCredit, SwanInvestments, SwanPay, Swan.Exchange, SwanTrade i SwanWallet. Bit će još više načina za primanje pogodnosti i popusta za ulaganje i korištenje SWAN tokena.

Mapa puta
studeni 2018.
Swan Finance je uključen.

Siječanj 2019.
Ekosustav Swan je zacrtan.

Prosinac 2020.
SWAN tokeni postaju dostupni za kupnju i ulog za zaradu kamata.

Siječanj 2020.
Interna razmjena postaje dostupna na platformi Swan Finance.


SWAN tokeni u siječnju 2020. postaju dostupni za trgovanje na BinanceDEX-u.

Siječanj 2020.
Swan Finance postaju dostupni kao iOS i Android aplikacije.


SWAN tokeni u travnju 2021. postaju dostupni na više kripto burzi.

Lipanj 2021.
lansiran je SwanCredit.

U listopadu 2021.
pokrenuta je razmjena labudova.

U siječnju 2022.
lansiran je SwanWallet.

Svibanj 2022.
lansiran je SwanTrade.

Studeni 2022.
lansiran je SwanPay.

Lipanj 2023.
lansiran je SwanInvestments.


Tim
JOHN RO

YUSUKE OCHI
SHENG FULAI
MICHAEL LEE
ANN SICIOVA
CHAEHO LIM
HARLY ZAPPINO
PAUL GONCHAROFF

INFORMACIJA

Web stranica: https://www.swanfinance.io/
Facebook: https://www.facebook.com/swanfinance.io
Twitter: https://www.twitter.com/swan_finance
Telegram: https://t.me/swanfinancechat
Instagram: https://www.instagram.com/swanfinance
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/67974539/admin/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBjyiLVoLwUHKGlLsVSVBWg/featured


AUTORA 
Profil https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2679147

Tidak ada komentar:

Posting Komentar