Kamis, 08 Juli 2021

EASTCOIN

EASTCOIN

ISTOČNI NOVAC je leteća valuta. Djelovat će kao dopunska valuta, jer je namjenski novčanica usmjerena na korisnika koja će biti vezana uz ponudu najveće vrijednosti u "zatvorenoj zajednici". vrijednost će se izvoditi iz vrijednosti imovine kolektivne ekonomske vrijednosti industrije u kojoj se služi na stabilan način. To će potaknuti prirodni eksponencijalni rast.

 

To će osigurati da se složena kamata postigne novom imovinom za klijente koji koriste usluge u "Zatvorenom ekosustavu". Što će više kovanica povećati vrijednost, niži će biti troškovi usluga i proizvoda. predloženi ekosustav oponašat će ista načela uspjeha kao i švicarski sustav pozajmljivanja WIR (WirtschaftsRing), koji je osnovan 1934. ove funkcije i principi nude sigurnost, jednostavnost i transparentnost zbog kojih će EAST Coin postati valuta izbora za letove i putovanja -a istinska win-win za sve!

 

NAŠA VIZIJA
predviđa da se EASTCOIN "novac" koristi za brza, učinkovita i djelotvorna plaćanja robe i usluga u zrakoplovnoj i putničkoj industriji, kao i da ima povećanu vrijednost valute kako bi osigurao održivost, dugovječnost i eventualno smanjenje doslovnih troškova ta usluga koja se nudi,

 

MISIJA
EAST-COIN-a Crypto Eko-sustav je očuvanje i rast ekonomskog bogatstva za svakog igrača u zatvorenoj ekonomiji zrakoplovne industrije. pružiti kupovnu moć u globaliziranoj i multipolarnoj svjetskoj ekonomiji, iskoristiti novo usvojene trendove digitalnog svjetskog tržišta i pružiti jedinstveni token razmjene za sve koji se može koristiti za globalna P2P plaćanja.

 

PROBLEM U
RADU VALUTE:

FIAT valute nisu poduprte bilo kojom fizičkom imovinom, što rezultira devalvacijom i inflacijom iz zemalja u glavne industrije, uključujući zrakoplovni i putnički sektor.

ZAŠTITE PLAĆANJA:

Otvaranje novih tržišta, visoki transakcijski troškovi u svakodnevnom / prekograničnom plaćanju robe i usluga ometaju profitabilnost.

ZATRAŽENI SUSTAVI:

Centralizirani sustavi su glomazni, što rezultira lošim korisničkim iskustvom za putnike i povećanim administrativnim troškovima.


HLAPIVI OTPOR RJEŠENJA :

Radi na inteligentnim algoritmima vođenim vrijednostima koji se provode kroz vlasničke priraštaje ciklusa "odbijanja" koji će pokretati cijelu zrakoplovnu i putničku industriju.

KLJUČNA PLAĆANJA:

EAST Coin nudi sigurnu peer-to-peer (P2P) osnovu, nudeći klijentima isplativu, prikladnu i trenutnu uslugu plaćanja uz potpunu transparentnost.

DECENTRALIZIRANI SUSTAV:

Pružamo precizniji i tokeniziraniji strukturni dizajn, otvarajući mogućnost slobodnih ugovora o imovini između ugostiteljskih, kreditnih i zemaljskih prijevozničkih partnera.

SLUŽBENA VEZA

WEB STRANICA: https://eastcoin.io/

TWITTER: https://twitter.com/eastcoin2

FACEBOOK: https://web.facebook.com/Eastcoin.io

TELEGRAM GRUPA: https://t.me/eastcoingroup

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCQM0hdtTTkYTQbJRadSF8eQ

WHITEPAPER: https://eastcoin.io/downloads/eastcoin-whitepaper.pdf

 

AUTOR

Korisničko ime za Bitcointalk: Korain Ki The Jung
Erc-20 Novčanik: 0xef661212574c8F951C54E8224643696674B50563

Tidak ada komentar:

Posting Komentar