Kamis, 08 Juli 2021

Push Community

Push Community

Uvod
Popularnost kripto industrije uglavnom se pripisuje hipu oko nje, kao i prednostima koje industrija predstavlja općenitoj javnosti. Iako bi kriptovalute mogle biti nestabilne, kao što smo nedavno vidjeli u vrijednosti Bitcoina (BTC), promotori različitih projekata nastoje poboljšati njegovu stabilnost i vrijednost.

 

U pokušaju da pomogne kripto-povezanim projektima da se uzdignu iznad oluje i učine svoje poslovanje popularnim, tim koji stoji iza Push Community-a sa zadovoljstvom najavljuje svoju početnu dex ponudu (IDO), koja bi trebala započeti 1. srpnja u 16:00 (GMT + 4 ). IDO ima čvrstu granicu od 1000 BNB, s 1 BNB na 20 milijardi tokena. IDO također ima najviše 10 BNB. Na kraju IDO-a, sva će likvidnost biti zauvijek zaključana na PancakeSwap-u.

 

PCOM Token
Push Community ima deflacijski token koji korisnici mogu koristiti za plaćanje naknada za transakcije. Token se temelji na Binance Chain (BSC). Iako je token 100% vođen zajednicom, vlasništvo nad tokenom se odriče. Korisnici također mogu koristiti token za plaćanje robe i usluga na mreži Push Community.

 

Kako kupiti PCOM na zamjeni palačinki
Ovo je korak-po-korak vodič za kupnju PCOM-a na PancakeSwap-u:
Prvi je korak povezati svoj digitalni novčanik s MetaMaskom i prenijeti BNB u novčanik.
Nakon toga pokrenite burzu PancakeSwap i odaberite valutu.
Unesite ovu adresu ugovora za PCOM u traku za pretraživanje - 0x07ecbe61F8c41A9a724e96781957e236f9A480AD.
Postavite klizanje na 11% i kliknite zupčanik.
Unesite iznos PCOM-a koji želite kupiti i kliknite gumb za zamjenu.
Potvrdite svoju narudžbu.

 

O Push Community
Push Community je 100% -tni projekt vođen zajednicom osmišljen kako bi olakšao stopu uspješnosti novih kripto projekata. Push zajednica nudi neusporediv publicitet na društvenim mrežama, tako da novi projekti vezani uz kriptografiju mogu steći snagu u najkraćem mogućem roku. Iako se utjecaj marketinga i društvenih medija ne može prenaglasiti u današnjem poslovnom okruženju, kako bi se povećala upotreba društvenih medija za promicanje kripto projekta, promotori moraju koristiti pravu metodu; inače će njihov trud biti uzaludan. I upravo zato je predstavljena Push zajednica.

 

Primarni cilj Push zajednice je pomoći kripto projektima da bolje iskoriste platforme društvenih medija kao što su Twitter, Telegram, Facebook, Instagram, TikTok i Reddit kako bi postali popularni i bolje ostvarili svoj puni potencijal. Tim koji stoji iza Push Community ima znanje, iskustvo i mogućnosti za poboljšanje publiciteta i kampanja bilo kojeg kripto projekta. Tim se sastoji od iskusnih stručnjaka za blockchain, gurua za društvene medije i iskusnih stručnjaka za Fintech.

 

Deflacijski token Push Community je BSC kompatibilni token koji korisnici mogu koristiti za kupnju robe i usluga na mreži Push Community. Za svaku transakciju na protokolu Push Community, 1% naknade za transakciju odlazi u zasebni novčanik koji se koristi za financiranje tjednog nagradnog natječaja. Natjecanje je organizirano za nagrađivanje najboljih gurača tjedna. Povrh toga, 2% ostvarenog prihoda zaključano je u bazenu likvidnosti, a dodatnih 2% podijelit će se svim imateljima žetona.

 

O tokenu Push zajednice (PCOM)
PCOM je deflacijski token koji se temelji na Binance Smart Chain (BSC). Projekt je 100% vođen zajednicom, a vlasništvo se odriče. Svaki put kad se transakcija uspješno dovrši:

1% - porezna naknada ide na određeni novčanik koji će se koristiti za tjedno darivanje top 10 potiskivača / šilera

2% - zaključano je u LP

2% - raspoređuje se imateljima

 

Pojedinosti
žetona: ADRESA UGOVORA: 0x07ecbe61F8c41A9a724e96781957e236f9A480AD

IME TOKENA: Push zajednica

SIMBOL TOKENA: PCOM

TOKEN DECIMAL: 9

Plan puta
Q2 / 2021

Razvoj

Izgradite zajednicu

Privatna prodaja

NESTALO

Q3 / 2021

Službeno lansiranje DEX-a

Airdrop

Revizija

Popis CoinmarketCap i Coingecko

Q4 / 2021

Uvrštenje na CEX

Pokrenite Push Swap

Program ulaganja

Launchpad

 

Podaci za kontakt

Web stranica:  https://pcom.group

Telegram:  https://t.me/pushcommunity

Facebook:  https://www.facebook.com/Push-Community-PCOM-112564677732015

Twitter:  https://twitter.com/PushCommunity1

Bijela knjiga:  https://pcom.group/wp-content/uploads/2021/06/Push-Community.pdf

 

AUTOR

Bitcointalk korisničko ime: Korain Ki The Jung
BEP20 Novčanik: 0xef661212574c8F951C54E8224643696674B50563

Tidak ada komentar:

Posting Komentar