Kamis, 08 Juli 2021

LUNALAND

LUNALAND

Blockchain. U ovom trenutku niti jedna druga riječ nije toliko usko povezana s progresivnom uporabom tehnologije. Neki vjeruju da je blockchain spreman izazvati gigantske poremećaje u poslovanju i društvu, dok ga drugi odbacuju kao pretjeran i pretjeran. Ne pretjeruje se ako se kaže da je pojava blockchaina privukla pozornost poslovnog svijeta jer njegovi stanovnici žele shvatiti što je blockchain, koje prednosti nudi i u kojim kontekstima može biti prikladan.

 

U ovom radu nastojimo raščistiti zbunjenost i zablude pažljivim, bez gluposti ispitivanjem onoga što blockchain jest, a što nije, što radi, a što ne, gdje se danas zapravo primjenjuje i što može ponuditi - kratkoročno i dugoročno - timovima za nabavu i opskrbu.

 

Uvod
LunaLand (LLN) je peer-to-peer digitalna valuta i skladište vrijednosti. Poput digitalnog zlata, cilj mu je pružiti zaštitu od inflacije i beskonačnog ispisa novca. To je antiteza fiat valutama s neograničenim potencijalom opskrbe. Ne samo da ima konačnu opskrbu, već je i hiperdeflatorni novčić za opskrbu koji će sagorjeti većinu početne opskrbe dok se ne postigne ciljana opskrba od samo 400 milijuna kovanica. Počevši s početnom opskrbom od 1 bilijuna kovanica, u redovitim ciklusima izgarat će se ukupno 99,96%. Ciklusi izgaranja nastavit će se sve dok se ne postigne ciljana opskrba kovanicama od 1 Mjesečeve udaljenosti u metrima - udaljenost od Zemlje do Mjeseca - 400 milijuna LLN.

 

Centralised platform token projects that aim to build a platform/ecosystem have a high degree of risk. Namely, there is execution risk, team risk, market risk and other risks which must be overcome for the project to produce real value and result in the appreciation of the coin price. LunaLand seeks to overcome this by not being tied to a centralised platform/project which impacts the price of the coin. It is a pure peer-topeer digital currency and store of value, and its success will depend only on user adoption and the building of the LunaLand community. While there is no platform/ecosystem that can directly influence the price of LLN, the LunaLand project team is building real-world applications for the currency to underpin the value of the coin.

 

Naša misija:
Naša misija je razviti peer-to-peer čistu digitalnu valutu i skladište vrijednosti koji će biti prepoznati kao lider kriptovaluta u smislu usvajanja, upotrebe i vrijednosti.

 

Naša vizija:
Stvorite novu digitalnu valutu koja postaje top 10 kripto valuta, a potkrepljena je stvarnom upotrebom kao ne samo skladište vrijednosti već i sredstvo razmjene.

 

Značajke:

Udaljenost od Zemlje do Mjeseca je 400 000 000 metara. Ciljna ponuda LunaLanda je 400 000 000 kovanica.
Ručno opekline: Redoviti ciklusi sagorijevanja za smanjenje opskrbe za 99,96% s 1 bilijuna na 400 milijuna kovanica.
Hiperdeflacija: Hiper deflatorna opskrba za povećanje zamaha cijene prema gore.
Nositelji nagrade: Kontrolirane opekline ne kažnjavaju kupce / prodavatelje porezom i potiču trgovanje i likvidnost, a istovremeno nagrađuju vlasnike.
Potiče trgovanje: Poticanje likvidnosti nagrađivanjem onih koji rano usvoje i vraćanjem minimalnih 50% u bazene likvidnosti. Nema poreza na trgovanje koji potiče likvidnost, a nagrade za novčiće vlasnicima ne daju vam najbolje iz oba svijeta!
Niska ulazna cijena: Opskrba od 1 bilijuna kovanica namijenjena je pružanju niske ulazne cijene i imateljima nagrada s neograničenim potencijalom za rast.

 

Ručno sagorijevanje
Jedna od ključnih značajki LLN-a je konačna hiperdeflatorna opskrba. S početnom opskrbom od 1 bilijuna kovanica, LunaLand će imati redovite cikluse sagorijevanja sve dok 99,96% kovanica ne izgori i dok se ne postigne ciljana opskrba od 400 milijuna kovanica - 1 lunarna udaljenost u kovanicama. Ručne opekline koje kontrolira tim znači da su opekline konačne i kontrolirane. Redoviti ciklusi i jasna komunikacija osigurat će informiranje i nagrađivanje zajednice tijekom našeg rasta. Redoviti ciklusi i uvjeti izgaranja priopćit će se i pratiti na službenoj web stranici www.lunaland.io. Postoji nekoliko novih značajki strategije spaljivanja LunaLand koja ima za cilj nagraditi nositelje i donijeti korist zajednici. U nastavku smo iznijeli ključne značajke i uvjete strategije spaljivanja LunaLand.

 

Strategija i uvjeti
izgaranja Ciklus izgaranja: LunaLand će primijeniti na najmanje tjedne cikluse izgaranja koji će sagorijevati sve veći broj kovanica dok se ne postigne ciljana opskrba.
Slučajna količina sagorijevanja: Svako ručno sagorijevanje sagorjet će raspon vezan nasumce odabranim - putem generatora slučajnih brojeva - broju novčića koji će se povećavati kako raste usvajanje novčića.
Raspon izgaranja: Kako vlasnici računa rastu, tako će rasti i broj spaljenih novčića. Slučajno odabrana količina sagorijevanja odabrat će se iz sve većeg raspona koji će rasti za red veličine (10X) kako raste broj držača. Počevši od dometa od 1M-10M, domet će se povećavati za svaki redoslijed povećanja držača počevši od 10 držača.
Komunikacija: Svako izgaranje bit će najavljeno zajednici prije nego što se aktivira funkcija sagorijevanja, a odbrojavanje vremena na službenim web stranicama obavijestit će zajednicu kada se opeklina dogodi.
Spalite i zaradite: Svakim izgaranjem sagorimo 90% količine sagorijevanja i distribuiramo 10% proporcionalno držačima.

 

BEP 20 Token
LunaLand (LLN) novčić potpuno je usklađen BEP20 Binance Smart Chain (BSC) token. Postoji nekoliko razloga zašto smo se odlučili za BEP20 token preko drugih mreža, od kojih su neki:

Niski transakcijski troškovi - Trenutni trošak prijenosa LunaLand tokena u vrijednosti od 1.000.000 USD iznosi 0,05 USD (u vrijeme pisanja ovog članka). U usporedbi s tim, troškovi da se isto učini na mreži Ethereum mogu biti 1000 puta veći ili više, ovisno o zagušenju na mreži.
Brzo stvaranje blokova - U nedavnim testovima prilikom distribucije tokena LunaLand našim investitorima otkrili smo da slanju velike količine LunaLanda nije trebalo više od 8 sekundi da stigne do kupca. Opet, koristeći Ethereum kao primjer, stvaranje blokova može potrajati nekoliko minuta ili ponekad i sat vremena, ovisno o zagušenosti mreže.
Rudarstvo na mreži je ekološki prihvatljivije: Bitcoin i Ethereum trenutno koriste algoritam provjere rada (PoW) za rješavanje složenih matematičkih problema i stvaranje konsenzusa za provjeru bloka. PoW mehanizam stvara svjetsko natjecanje u rješavanju matematičkih problema i tako rezultira vrlo velikom potrošnjom energije zbog konkurentskih aktera u mreži koji pokušavaju nadmašiti jedni druge snažnim rudarskim hardverom. Mreža Binance Smartchain koristi mehanizam Proof of Staked Authority (PoSA). Hibrid je između dokaza o ovlasti (PoA) i delegiranog dokaza o udjelu (DPoS). Ovaj model konsenzusa može podržati kratko vrijeme bloka i niske naknade, a za pokretanje je potreban samo 21 validator. Validatori se izmjenjuju u miniranju (provjeravanju) blokova što rezultira mnogo učinkovitijim procesom rudarstva.
Sposobnost korištenja zamjene palačinki kao prve razmjene: Korištenje BEP20 tokena znači da možemo odmah iskoristiti zamjenu palačinki i uvrstiti LunaLand na razmjenu odmah po završetku pretprodaje. Pancakeswap je jedna od najvećih decentraliziranih burzi na planetu s više od 600 milijuna USD trgovine svakog mjeseca (u vrijeme pisanja ovog članka).


ugovora Tokenomics LunaLand
Naziv: LunaLand
Simbol: LLN
decimale: 18
Adresa ugovora: 0x6020371b0e8a2fc259a6b111d178bba9c966a4a4
Početna opskrba: 1 bilijun
ciljne opskrbe: 400 miliona
funkcija izgaranja :% Mreža
Funkcija:
BE Mint Funkcija: M
minimum. Vjerojatno će biti 100%, dopuštajući odbitke za marketinške i operativne troškove.

 

Parametri:
Cijena: 0,005 USD
Soft Cap: 1 milijun LLN
Tvrdi limit: 200 milijuna LLN
Datum završetka: 20. srpnja 2021.
DX prodaja: DX prodaja trajat će od 10. srpnja do 20. srpnja, gdje će cijena LunaLanda biti 0,01 USD po novčiću.
Zamjena palačinki: LunaLand će se na Pancakeswap-u naći na popisu 20. srpnja 2021. Cijena će se odrediti ovisno o fondu likvidnosti i bit će objavljena zajednici u dogledno vrijeme.

 

Plan puta
Q2. LIPANJA 2021. Dizajn i izrada LUNALAND
Objavljeno objavljivanje
marketinške dokumentacije Marketinški tim pokreće kampanje
Q3. SRPNJA 2021.
Lansiranje LUNALAND-a od Zamjene palačinki
Daljnji razvoj ekosustava
Proširenje marketinških kampanja za poticanje usvajanja kovanica
Q3. KOLOVOZA 2021.
Uvrštenje na Coinmarketcap (CMC)
uvrštenje na CoinGecko
Pokrenite razvoj LUNALAND internetske trgovine i aplikacije
Postignuta ciljna opskrba - snimite kompletni
Q3 RUJAN 2021.
Uvrštavanje LunaLanda na dodatne DEX platforme
Robno partnerstvo za LUNALAND trgovinu
Q4 2021
Pokrenite LUNALAND trgovinsko
partnerstvo.
2022. i dalje od
popisa centraliziranih razmjena - Binance, Kraken i druge

 

Da zaključimo:
LUNALAND (LLN) digitalna je valuta i zaliha vrijednosti koja nudi zaštitu od stvarne inflacije dok svijet ide u tisak novca. Potičemo likvidnost trgovinom bez poreza nagrađivanjem onih koji rano usvoje i vraćanjem 100% u bazene likvidnosti.

 

TIM

Duško Ružić - zapovjednik
Erol Salčinović - pilot
Ben (pridružuje se Q4) - specijalist za misiju

 

SLUŽBENA VEZA

WEB STRANICA:  https://www.lunaland.io/

 

AUTOR

Bitcointalk Korisničko ime: Korain Ki The Jung
Bsc Adresa: 0xef661212574c8F951C54E8224643696674B50563

Tidak ada komentar:

Posting Komentar