Kamis, 08 Juli 2021

PREMIUM BLOCK

PREMIUM BLOCK

Što je Premium Block?

Premium Block je platforma na kojoj korisnici mogu stvoriti kripto bazen temeljen na višelančanoj mreži i mogu ga koristiti za prikupljanje kriptovaluta od sudionika bazena. Ovo je jedinstveni alat za stvaranje Ethereuma, Binance Smart Chain-a i Polkadot-ovog mrežnog spremišta.

Najsigurnije mjesto za prikupljanje kriptografije s integracijom KYC. Premium Block koristi PRB kao svoj upravljački token koji vlasnicima omogućuje da u potpunosti iskoriste platformu i zarade na farmi prinosa.

 

Zašto koristiti Premium Block?

Premium blok prva je platforma koja omogućuje stvaranje bazena s višelančanom mrežom. Ne postoji pouzdana platforma za stvaranje bazena koja pruža zaštitu krajnjem korisniku. Premium blok pruža KYC zaštitu za pojedinačne bazene stvorene prema nahođenju kreatora bazena. Korisnici mogu sudjelovati u bazenu ulažući ili donirajući kripto na temelju uvjeta i bazena bazena.

 

Upoznajte svog kupca (KYC - Da bi stekli povjerenje u platformu, korisnici osim Upoznajte svog kupca (KYC). Implementacijom KYC integracije u platformu izbjeći ćete prevarante i prijevare koji prikupljaju sredstva u fondu i bježe.

 

Kovanice i žetone za kriptovalute vrlo je teško distribuirati na više adresa istovremeno. Premium blok platforma olakšat će tvorcima bazena da istovremeno podijele novčić ili žeton na adrese bazena uz manje naknade za plin i vremena.

 

Premium block platforma provest će prikupljanje sredstava kroz početnu ponudu kovanica za najbolje projekte najvišeg nivoa. Imatelji PRB tokena više će profitirati u ovom prikupljanju sredstava čija će se dodjela izračunati na temelju pondera.

 

Značajke Premium bloka

Distribucija tokena

Disperzija tokena jedan je od ključnih elemenata u platformi Premium Block. Korisnici mogu raširiti tokene s jedne adrese na više adresa jednom transakcijom bez stvaranja spremišta. Podržani tokeni su BSC mreža, ETH mreža i DOT mreža.

 

Crypto Locker

Dodatna značajka kripto pohrane novčanika bit će uključena u platformu za dugoročne vlasnike. Kriptovalute se mogu pohraniti u hladne novčanike koji su kompatibilni s Binance Smart Chain mrežom, Ethereum mrežom i Polkadot mrežom.

 

Stvaranje bazena

Korisnici mogu stvoriti jedan bazen u jednoj mreži ili više spremišta u različitim mrežama i mogu istovremeno upravljati. Kreatori bazena mogu se prebacivati s jednog bazena na jedan klik. Svi bazeni bit će kombinirani u strukturu nalik bloku, tako da se više bazena može urediti u jednom prikazu.

 

Zamjena tokena

Premium blok će implementirati zamjenu tokena za brzu zamjenu tokena u višelančanoj mreži koja je podržana na platformi.

 

AML i crna lista

Premium blok najbolje osigurava najveću sigurnost pri dolasku u udruživanje putem bazena s omogućenom KYC. Premium blok poduzima brojne korake kako bi izbjegao sprječavanje pranja novca (AML).

Jednom kada se za tvorca bazena prijavi da je sudjelovao u prijevari ili prijevari, tim će odmah doći na pogled tima i glasovanje će se izvršiti putem naše zajednice. Na temelju glasanja i izvješća podnesenih protiv korisnika, stvoritelj bazena možda se suočava s optužbama za provođenje zakona ili upozorenjem tima na temelju težine slučaja. Nakon što se korisnik prijavi, taj će se korisnik naći na crnoj listi i neće moći koristiti platformu dok se izvješće ne riješi.

 

Što je PRB žeton?

PRB token ključni je element koji pokreće premium blok ekosustav. Gotovo 80% prikupljenih naknada za platformu koristi se za nagrađivanje vlasnika PRB tokena putem davatelja uloga i likvidnosti.

Tok upravljanja PRB-om

PRB token u ekosustavu može se koristiti kao upravljački token za prijedloge, glasačke listiće i akcije. Bilo koji nositelji PRB-a mogu pokrenuti prijedlog. Da bi promovirao prijedlog na glasačko listiće i ispunio uvjete za ulazak u red glasanja, sponzor glasačkog listića mora uložiti najmanje 500 žetona za PRB. Ostali članovi mogu sufinancirati glasanje stavljanjem dodatnih PRB-a, što glasačkom listiću daje veći prioritet.

 

Premium blok žeton.
Disperzija tokena jedan je od ključnih elemenata u platformi Premium Block. Korisnik može raširiti token s jedne adrese na više adresa s jednom transakcijom bez stvaranja spremišta. Podržani tokeni su BSC mreža, ETH mreža i DOT mreža.

 

PRB token
PRB token je ključni element koji pokreće Premium Block ekosustav

 

Info & Metrics
Blockchain: Binance Smart Chain
Ukupna ponuda: 60
000 000 PRB
Ukupne nagrade za ulog : 27 000 000 PRB BSCscan: Uskoro
PRB Adresa ugovora: Uskoro
Adresa PRB tima: Uskoro
DEX Adresa likvidnosti: Uskoro

 

Pojedinosti o prodaji: 
Ukupna fiksna opskrba: 60 000 000 PRB
IDO Cijena: 0,010 USD po PRB
IEO Cijena: 0,025 USD po PRB
Početna količina u opticaju: 25 500 000 PRB (bez DEX likvidnosti)
DEX Opskrba likvidnošću: 5 000 000 PRB
DEX Cijena popisa: 0,05 USD po PRB
Ukupni iznos za prikupljanje : 320.000 USD
ukupno prodanih žetona: 20.000.000 PRB

 

Tržišna kapitalizacija:
Početna: 320 000 USD
Ukupni broj LP žetona: Uskoro

 

Putokaz

Faza I

Naš početni koncept platforme započeo je oko trećeg tromjesečja 2020. godine kada cijelo kripto tržište nije bilo toliko hipirano, niti trilionska tržišna kapitalizacija. Platformu smo strukturirali na takav način da će aplikacija za krajnjeg korisnika biti vrlo jednostavna i lako razumljiva.

 

Faza II

U fazi II razvili smo i završili poticanje vlasnika PRB žetona gdje se mogu zaraditi nagrade za osiguravanje likvidnosti i ulog. Primijenili smo dva moguća načina za zaradu više PRB tokena. Jedan je uzgoj prinosa, odnosno osiguravanje likvidnosti na DEX platformi i zarada nagrade u PRB žetonu. Drugi je način uložiti PRB žeton i zaraditi nagradu za ulog u PRB žetonu.

 

Faza III

neće se ispuniti ako unutar platforme nema sredstava za mnoštvo, pa smo pažljivo planirali metodu financiranja i početnu ponudu novčića koja će se provoditi unutar platforme. Ovdje u skupnom financiranju nositelji PRB-a mogu u potpunosti iskoristiti ovu platformu. Izračunat će se više raspodjele na temelju pondera holdinga PRB.

 

Faza IV

Faza IV je početak svih koncepata u razvoju. Započeli smo razvoj web sučelja i dovršili tehničku knjigu. Također smo dovršili konačnu tokenomiku koja će najbolje odgovarati ekosustavu i stabilizirati funkciju. Završili smo izgradnju web stranica i računa na društvenim mrežama.

 

V faza

Faza V je kontinuirani proces u kojem se usredotočujemo na odabir IDO platforme i aktivnosti zajednice kao što su događaji i program nagrađivanja. Spremni smo pokrenuti pametni ugovor na Binance Smart Chain prije prodaje IDO-a. Nakon pokretanja tokena u glavnoj mreži, tokeni će se distribuirati prema tokenomici, a dodjela tima bit će zaključana s 12 mjeseci razdoblja oduzimanja prava.

 

Faza VI

Faza VI će biti IDO i IEO ponuda. Po završetku prodaje istodobno će se izvršiti popis CEX-a i likvidnost u DEX-u. Sljedeći će postupak biti najava uzgoja uroda i ulaganje nagrada.

Do kraja četvrtog tromjesečja platforma će biti pokrenuta u testnoj mreži i testirat će se s članovima zajednice i nositeljima PRB tokena s programom nagrađivanja. Jednom kada se uklone sve programske pogreške i problemi, platforma će se pokrenuti u glavnoj mreži.

Tim ima razdoblje odobravanja od 12 mjeseci. IDO i IEO tokeni su 100% otključani. Za više detalja pogledajte dokument s tehničkim dokumentima. Budite u toku s novostima.

 

Za više informacija

Web stranica:  https://premiumblock.org/
Telegram zajednica:  https://t.me/premiumblock

 

Autor

Bitcointalk Korisničko ime: Korain Ki The Jung
Telegram Korisničko ime: @KorainKiTheJung
BEP20 Novčanik: 0xef661212574c8F951C54E8224643696674B50563

Tidak ada komentar:

Posting Komentar